Skip to content

Kerkdiensten

Het ‘kerkje Staverden’ maakt als stichting onderdeel uit van de Hervormde gemeente te Ermelo in de Protestantse Kerk in Nederland. Kapel Staverden wordt elke zondag gebruikt voor het houden van kerkdiensten door wijkgemeente de Kapel van Hervormd Ermelo. Deze diensten worden hoofdzakelijk bezocht door kerkgangers uit Staverden en Leuvenum, en uit de omliggende kernen.

Kerkdienst op zondag

Iedere zondag vinden er om 9:00 en 10:30 uur kerkdiensten plaats. In de maanden juli en augustus is er één dienst op zondag om 9:30 uur. Tijdens de feestdagen zijn de tijden van de kerkdiensten aangepast. De functie van wijkpredikant is op dit moment vacant.

Trekkersdiensten in de zomer

Bij goed weer zijn er in de zomer trekkersdiensten op een open plek in het bos naast de kapel. Deze diensten vinden plaats in de maanden juli en augustus en starten om 11:30 uur. De trekkersdiensten worden georganiseerd door de Stichting Trekkersdiensten Staverden.

Kinderdopen

Ook voor kinderdopen kan de kapel geboekt worden. Neem hiervoor contact op met koster Rina Vermaas. Kijk op de contactpagina voor de juiste gegevens.

Trouwen in de kapel

Op zoek naar een karakteristieke trouwlocatie voor je huwelijkdag? Kapel Staverden biedt een sfeervolle plek voor ieder huwelijk; zowel burgerlijke ceremonies als kerkelijke inzegeningen. In de kapel is ruimte voor 130 gasten.